Груб строеж на къщи,огради,фундаменти и много др.

Популярни публикации

Груб строеж, бетонна плоча цена на квадрат

Цени на кв.м.строеж на къща,ограда,основи,зидария,арматура,бетон.-Лидер Варна

Фундамент,изграждане на фундамент,цени за фундаментна плоча.Фундамент цени

Бетонна ограда.Основи за ограда.Кофраж за ограда.Цена на квадрат ограда.Цена на линеен метър на ограда.Огради- Монтаж на огради

Бетонна ограда, кофраж на ограда, основи на ограда, зидане на ограда. Искате ограда от бетон обадете се-работим на разумни цени за град Варна

Евтина ограда със бетонова основа,готови пана

Изграждане на навеси и барбекюта - Лидер Варна

Ниски цени за огради от бетон

Фундамент-Изливане на фундамент,видове фундаменти,Цени за фундаменти

Етапи за строеж,изграждане на къща

Ремонт на баня | Качество | Гаранция

Описание

Услугата ни ремонт на баня е важен етап в нашата дейност. Това е важно за нашият колектив. Винаги сме на среща за осъществим вашите желания. Изграждаме престиж с висококачествени услуги за преработка поправяне ремонтиране на бани.

Цената за ремонт на баня зависи от основата и сложността и. Затова и ценообразуването на услугата е ориентировъчна след оглед от наша страна ще можем да изготвим подробна и изчерпателна оферта за ремонт на баня. С крайна и съобразена от сложността пакетна цена която ще включи труда и материалите. Които ще се вложат в нейния ремонт. Това е важна стъпка на която държим с това да се гарантира колко и за какво ще заплати запитващия и датата за крайния срок за изпълнението на ремонта.
С което ще предложим гарантирана цена за ремонта на баня ви и оферираме най ниски цени за услугата.

Ако сте решили да обновите банята си или да направите нова. Можете спокойно да се доверите на нашия професионализъм.

Ако ви се наложи или ви предстои ремонт на баня. Ние професионалистите от Строителен Лидер Варна ЕООД сме готови да предложим своя опит в изграждането на мечтаната от вас баня.
Качественият ремонт на баня осигурява безпроблемно експлоатиране  на вашата баня.
Важното е обаче да изберем качествени материали и качествен изпълнител за направата и.
А това икономисате много гняв и средства за бъдещото и използване.
Банята е от огромна степен по значение за всяко жилище. И една от най голямата инвестиция при ремонта на всеки дом. Затова е важно преди ремонта на банята е да решите от какво ще се нуждаете в нея и с какъв бюджет разполагате.
Стъпките по ремонта на банята необходимо да се спазва при определен ред на действие и последователност за да се постигне и желания резултат.

Важни стъпки за ремонт на баня

Много важно е да проектираме банята ви и да намерим най оптималното място. За мивката, душа, душ кабината или тоалетната чиния( ако това позволява).  Ще помогнем при избора ви на плочки с компетентно мнение и насоки. При закупуването на плочките е хубаво да поискате 3d проект за вашата баня.  А ние от наша страна ще снемем размерите на банята и ги предоставим за проекта. Това ще улесни майсторите и ще имате точната квадратура и броя на фризовете и минимална фира на плочките.

Eтапи за ремонт на баня  ремонт на баня

 

Първо трябва да се разделим с старите плочки и оборудване в банята. Изкъртване и изхвърляне на строителните отпадъци. След това поглеждаме след тяхното махане да ли ще нужно изправяне на стените. Ако това се налага то може да стане с измазване с вар или гипсокартон, която да даде идеално права основа за лепенето на плочките.
Това е много важен етап. Тъй като ще се изправят стените и ъглите. И съответно и лепенето на плочките ще е по-лесно и качествено, а и разхода на материала ще бъде малък.

Следващата стъпка

Подмяна на водопровода и канализацията монтиране на сифон, линеен или обикновен. Пускане на нови кабели, които ще захранват осветлението и вентилатора в помещението. Фиксират се добре тръбите и се прави изравнителна замазка на пода, която ще даде и наклона на помещението към сифона. Ако сте решили да сложите вградено казанче в банята е следваща операция по ремонта на банята. Добре фиксирано то се захранва с вода и конструкцията му се облича с двоен пласт влагуостойчив гипсокартон.

Хидроизолация на баня

Хидроизолацията е задължителна. Това ще ви гарантира, че при повреди по банята дефектна плочка и не добре фугирани плочки и др. че няма да наводните вашите съседи. Което би довело до отделни разходи по възстановяване на щетите. Хидроизолацията се полага в два пласта с мрежа по целия под и лента за ъглите. Стените се мажат до 1м. от пода. След това идва съществената работа лепенето на плочките добре изберете техните размери разстоянието на фугите и цветовете на плочките и фризовете. За да не се ядосвате след това.

Предимства     баня услуги

А ние ще помогнем в този важен избор. Добре залепените плочки се изчакват до тяхното напълно изсъхване. Тогава идва ред и на фугирането, то ще даде крайния облик на банята. Помислете и за тавана дали ще се шпаклова и боядиса или ще се осъвременни с окачен таван от гипсокартон и скрито осветление. Пристъпваме към монтажа на санитарията тоалетната чиния, мивка ,батерии, шкаф, параван, душ кабина( в зависимост от проекта)

 

Сифони

Предназначението на сифоните независимо от различните им форми е едно и също. Те трябва да възпрепятстват проникването на вредните за здравето канални газове в жилището.Затова е важно при избора си на сифон той да е с клапа която да не допуска лошата миризма или вредители.

Батерии

Смесителните батерии се инсталират с централно водоснабдяване или електрически отоплители за вода.Те смесват топлата със студената вода до желаната температура. Съществуват два типа смесители стоящи и обикновени с термоглава или обикновени ръчни.

Тоалетна

Според начина на монтиране тоалетните чинии биват: С долно и със задно оттичане ъглови или за вграждане. Вградените казанчета са много функционални те не заемат толкова място а визуално стоят по добре. Тревогата на всеки е това да ли при повреда трябва да къртят вече готовата баня. За да ремонтират вграденото казанче при тях е предвидено лесно и бързо отстраняването на повредата през бутона. Почистването е много по лесно за разлика от стандартните тоалетни чинии.

Вани

Според размерите и формата си ваните биват за лежане и за седене в тях. Дължината на ваните е от 150 до 180 см широчината 70см произвеждат се от чугун или пластмаси. Повечето случаи ваните имат крака с които стъпват на пода. Единият борд обикновено се изгражда от тухли и фаянсова облицовка на стените. А другият ваната може да се огради с подвижни панели. Което от една страна се извършва по-лесно от друга страна облекчава достъпа в пространството под нея.

Грешки при ремонта на баня

Важно е да изберем подходящи плочки за ремонта на банята си. Тъй като в помещението има резки промени на температура и влажност. Препоръчително е подовите плочки да са гранитогрес а за стените фаянс. Не купувайте евтини плочки с недоказан производител и качество за ремонта на банята си.

Лошо осветление

Доброто осветление е важен фактор при използването на банята. Доброто изчисляване на ватовете за помещението и правилното разположение на осветителните тела ще доведе до по добра атмосфера за релаксация в помещението.

Вентилация

Изберете подходящ вентилатор за банята. Съобразен с кубатурата и влажността. Най добрия вариант на който може да се спрете е вентилатор с влагов датчик. Което ще гарантира че в банята няма да се образува мухъл и плесени. Което ще доведе до трудната подръжка на банята.

 

 

Предлагаме изработката на душ кабини стъклени паравани по индивидуален проект за всеки клиент. Ниски цени и гаранция за качество. Използваме лепила и фуги от доказани производители.

Предлагаме достъпни цени отговарящи на средните цени за ремонт на бани и тоалетни в гр.Варна

-Разбиване на стари фаянсови, теракот плочи извозване.

-Подмяна на стар водопровод с нов( полипропилен)

-Мръсен канал и сифон подмяна с нови.

-Измазване и подготовка на стени с варов разтвор или гипсокартони плочи.

-Хидроизолиране на подове и стени до 1 м.

Коментари