Груб строеж на къщи,огради,фундаменти и много др.

Популярни публикации

Груб строеж, бетонна плоча цена на квадрат

Цени на кв.м.строеж на къща,ограда,основи,зидария,арматура,бетон.-Лидер Варна

Фундамент,изграждане на фундамент,цени за фундаментна плоча.Фундамент цени

Бетонна ограда.Основи за ограда.Кофраж за ограда.Цена на квадрат ограда.Цена на линеен метър на ограда.Огради- Монтаж на огради

Бетонна ограда, кофраж на ограда, основи на ограда, зидане на ограда. Искате ограда от бетон обадете се-работим на разумни цени за град Варна

Евтина ограда със бетонова основа,готови пана

Изграждане на навеси и барбекюта - Лидер Варна

Ниски цени за огради от бетон

Фундамент-Изливане на фундамент,видове фундаменти,Цени за фундаменти

Етапи за строеж,изграждане на къща

Сглобяеми къщи | Дървени къщи | Цени за град Варна

 


Сглобяеми къщи  | Дървени къщи  | Цени за град Варна

Основна практика е, сглобяемите къщи да се произвеждат от дърво, макар че и металните конструкции от този тип също са възможна алтернатива, която можем да Ви предложим. Интересна особеност за този модел сгради е, че се строят изключително бързо, тъй като се използват готови модули, които се сглобяват на място а мокрите и бавни процеси са сведени до минимум. Изборът на дървен материал като основен елемент в строежа е широко разпространен в чужбина и отдавна се е доказал като печеливш заместник на монолитното строителство. Освен това е важно да се отбележи, че сглобяемите къщи имат множество предимства, които ги правят значително по-привлекателна и дори предпочитана опция. Едно от тях е фактът, че се изграждат от екологично чисти материали, което в последните години е силно дискутиран въпрос и хората все повече и повече започват да се съобразяват със стремежа към намаляване на вредното влияние върху природата, с цел да осигурят една здравословна и чиста околна среда за нас и нашите деца. Сглобяемите къщи са много ефективни по отношение на разход на топлина, тъй като са много добре топлоизолирани и намаляват разходите по отопление през студените месеци и за охлаждане през лятото. Бързината на строителство също е ключово предимство на сглобяемите къщи – както вече споменахме то се дължи на свеждането до минимум на мокрото строителство, както и на това, че модулите са предварително изработени.

От друга страна този тип строителство предполага голяма свобода в проектите и последователна желана реконструкция на къщите. Използваните материали са значително по-леки от използваните при стандартните къщи и това води до по-голяма устойчивост на постройката при евентуални земетресения и други природни бедствия а също така благодарение на специалната обработка на дървесината, нашите сглобяеми къщи са по-устойчиви във времето. И естествено отгоре на всичко това, цените на сглобяемите къщи са много по-ниски като същото се отнася и за техни ремонти и реконструкции не само заради по-ниската цена на материалите, но и поради спестения труд, който е значително по-малко от необходимия при стандартното за България монолитно строителство на къщи.

Изграждане на сглобяеми дървени къщи

ГРУБ СТРОЕЖ за град Варна и региона:

ЦЕНИ ОТ 280 лева/КВ.М

Изграждане на сглобяеми дървени къщи

СТРОЕЖ ПО БДС

за град Варна и региона.

ЦЕНИ ОТ 480 лева/КВ.М

Изграждане на сглобяеми дървени къщи До ключ !

ЦЕНИ ОТ 620 лева НА КВ/М.

Сглобяеми къщи Варна | Дървени къщи Варна | Къщи Груб строеж Цена

Изграждане на сглобяеми дървени къщи ГРУБ СТРОЕЖ за град Варна и региона: ЦЕНИ ОТ 280 лева/КВ.М

Сглобяеми къщи Варна | Дървени къщи Варна | Къщи По БДС Цена

Изграждане на сглобяеми дървени къщи СТРОЕЖ ПО БДС за град Варна и региона. ЦЕНИ ОТ 480 лева/КВ.М

Сглобяеми къщи Варна | Дървени къщи Варна | Къщи до ключ Цена

Изграждане на сглобяеми дървени къщи До ключ ! ЦЕНИ ОТ 620 лева НА КВ/М.

ТЕХНОЛОГИЯ НА СТРОИТЕЛСТВО НА СГЛОБЯЕМИ НИСКОЕНЕРГИЙНИ КЪЩИ

Бетонен фундамент (основи)

Основата на къщата се определя от спецификата на почвата и от наличието на денивилация на конкретния терен.

Фундаментът на къщата трябва да бъде изграден преди започване на монтажа на дървената къща. Самата основа се изпълнява по принцип от клиента. Стойността и се определя от квадратурата и от спецификата на терена, като обикновенно основата е бетонова плоча с ивичви фундаменти под стените и хидроизолация. Ивичните основи имат подземна и надземна част, като е препоръчително при равен терен подземната част да е поне 80 см., а надземната – около 50 см.

Конструкция на нискоенергийна дървена къща.

 

Коментари