Груб строеж на къщи,огради,фундаменти и много др.

Популярни публикации

Груб строеж, бетонна плоча цена на квадрат

Цени на кв.м.строеж на къща,ограда,основи,зидария,арматура,бетон.-Лидер Варна

Фундамент,изграждане на фундамент,цени за фундаментна плоча.Фундамент цени

Бетонна ограда.Основи за ограда.Кофраж за ограда.Цена на квадрат ограда.Цена на линеен метър на ограда.Огради- Монтаж на огради

Бетонна ограда, кофраж на ограда, основи на ограда, зидане на ограда. Искате ограда от бетон обадете се-работим на разумни цени за град Варна

Евтина ограда със бетонова основа,готови пана

Изграждане на навеси и барбекюта - Лидер Варна

Ниски цени за огради от бетон

Фундамент-Изливане на фундамент,видове фундаменти,Цени за фундаменти

Етапи за строеж,изграждане на къща

Лидер Варна-груб строеж строеж на къщи,огради,подпорни стени и др.

При строителството на еднофамилна къща е трудно да се определят разходите за реализирането й още от самото начало. Докато цената на проектирането лесно се определя спрямо квадратурата на обекта, то цената за строителството на къщата се определя едва при получаването на количествените сметки по всички специалности спрямо които се остойностява строежа.
Обикновено нашите клиенти имат някаква представа за своята къща, относно разпределението на етажа, стаите, веранда, фасади и тн. Основна цел на архитектурното ни студио е да въведем  желанията на клиента в архитектурна форма и порядък, така че да се оптимизират не само пространствата на помещенията, но и разходите след това за строителство. В този етап се залагат техническите параметри на къщата, които оказват влияние върху крайната цена.
Изборът на дограма - прозорци и врати, топлоизолация, конструктивна схема, дебелина на зидовете, вида на покрива – могат да спестят значителни финансови средства при отоплението, поддръжката и експлоатацията на къщата през годините.
В приложената таблица сме показали ориентировъчната стойност на всяка част при строителството на къщата. Тя няма претенции да бъде вярна във всеки конкретен случай, но дава възможност на клиентите ни да добият представа за процентното отношение на всяка част. Именно по този начин може да се спестят значителни средства на етап проектиране, като се има в предвид коя част оскъпява строежа. 
Тази приблизителна оценка е направена при някой предварителни предпоставки: равнинен терен, къща без сутерен/мазе, които иначе качват драстично количеството за бетон, армировка, топло и хидроизолация, . Трябва да се има в предвид, че в зависимост от  материалите за довършителните работи  разходите при изграждането на еднофамилната къща могат значително да се променят в зависимост от вида на материалите..



Изливане на основи


Строеж на къща

Коментари