Груб строеж на къщи,огради,фундаменти и много др.

Популярни публикации

Груб строеж, бетонна плоча цена на квадрат

Цени на кв.м.строеж на къща,ограда,основи,зидария,арматура,бетон.-Лидер Варна

Фундамент,изграждане на фундамент,цени за фундаментна плоча.Фундамент цени

Бетонна ограда.Основи за ограда.Кофраж за ограда.Цена на квадрат ограда.Цена на линеен метър на ограда.Огради- Монтаж на огради

Бетонна ограда, кофраж на ограда, основи на ограда, зидане на ограда. Искате ограда от бетон обадете се-работим на разумни цени за град Варна

Евтина ограда със бетонова основа,готови пана

Изграждане на навеси и барбекюта - Лидер Варна

Ниски цени за огради от бетон

Фундамент-Изливане на фундамент,видове фундаменти,Цени за фундаменти

Етапи за строеж,изграждане на къща

Изпълняваме груб строеж, жилищно строителство, промишлено строителство, основи, фундаменти, кофраж, бетон, бетонна ограда,басейни,подпорни стени,шайби,колони,изливане на бетон, ремонт на покриви,ремонт на стар и направа на нов покрив.

Работим във град Варна и региона.
Изпълняваме груб строеж, жилищно строителство, промишлено строителство,
основи, фундаменти, кофраж, бетон, бетонна ограда,басейни,подпорни стени,шайби,колони,изливане на бетон, ремонт на покриви,ремонт на стар и направа на нов покрив.

Строителен Лидер-Строителство за Варна
"Строителен Лидер" ЕООД има опит в изграждането на еднофамилни къщи. Можем да Ви изготвим подробна оферта за груб строеж "или до ключ" след предоставени чертежи по конструкция, архитектура и количествена сметка. Всеки обект си има своите особености, посочените цени са ориентировъчни. Съгласно ЗУТ "Груб строеж" е сграда или постройка, на която са изпълнени ограждащите стени и покривът, без или със различна степен на изпълнени довършителни работи. Грубият строеж съдържа СМР (строително монтажни работи), които в по голямата си част са общи части на сградите - това са всички стоманобетонни елементи, като основи, плочи, греди, колони и други конструктивни елементи, стълбищата на сградите с режим на етажна собственост, покривът, общите клонове на вътрешните инсталации. Средната цена за "груб строеж" на къща е 80 - 100 евро с ДДС. В цената за груб строеж не влизат цени за подготовката на обекта за работа - ограждане на обекта, изкопи, санитарен възел, охрана на инструмент и материал, както и обратен насип с трамбовка, дрениране и хидроизолация на основите. Цената за покривната конструкция се калкулира отделно, като тя е сравнително по-малка от средната цена за груб строеж. В цената за груб строеж влиза стойността на материалите, и труда. В цената се включват труд и материали за фундиране ( армиране, кофриране и изливане на основи ), армиране, кофриране и изливане на бетон на плочи, колони, греди, стълби и покрив, ако той е от стоманобетон. Влизат още труда и материалите за зидария. Към цената за материали се начислява и процент за транспорт и товаро-разтоварна дейност. Така се формира крайната цена за "груб строеж". Препоръчително е фирмата изпълнител да е регистрирана в Строителния регистър. Ако фирмата не е легитимна Общината ще Ви създаде спънки в узаконяването на къщата в последствие. Всички цени са приблизителни и подлежат на коментар. Точна оферта може да се изготви след предоставяне на проектна документация.

Услуги Строителни и ремонтни Искате нова ограда със: зидане на ограда: изливане на бетон (фундамент) за ограда: Направа на кофраж за ограда: Цената се определя само след предварителен оглед на място!! Телефон за връзка с мен- 0895 459 185 

Грубият строеж:кофраж,зидария,фундаменти,огради,пътеки,басейни,ремонт на покрив,направа на нов Груб строеж от (по договаряне) кв.м до (по договаряне) кв.м. труд и материали. Само труд от 18 лв кв.м до 45 лв кв.м (зависи от сложноста и др.) Строителство до ключ от 230 евро кв.м до 250 евро кв.м. труд и материали! С проект от 240 евро кв.м до 260 евро кв.м. Работим с опитен Проектант, който може да ви изготви проект на добри цени. Груб строеж-бригада-строеж на къщи Проектираме и изграждаме покривни конструкции с гаранция до 30 г. 

Изпълняваме груб строеж, жилищно строителство, промишлено строителство, основи, фундаменти, кофраж, бетон, бетонна ограда,басейни,подпорни стени,шайби,колони,изливане на бетон, ремонт на покриви,ремонт на стар и направа на нов покрив.