Груб строеж на къщи,огради,фундаменти и много др.

Популярни публикации

Груб строеж, бетонна плоча цена на квадрат

Цени на кв.м.строеж на къща,ограда,основи,зидария,арматура,бетон.-Лидер Варна

Бетонна ограда.Основи за ограда.Кофраж за ограда.Цена на квадрат ограда.Цена на линеен метър на ограда.Огради- Монтаж на огради

Бетонна ограда, кофраж на ограда, основи на ограда, зидане на ограда. Искате ограда от бетон обадете се-работим на разумни цени за град Варна

Евтина ограда със бетонова основа,готови пана

Изграждане на навеси и барбекюта - Лидер Варна

Ниски цени за огради от бетон

Фундамент-Изливане на фундамент,видове фундаменти,Цени за фундаменти

Етапи за строеж,изграждане на къща

Фундамент,изграждане на фундамент,цени за фундаментна плоча.Фундамент цени

Фундамент,изграждане на фундамент,цени за фундаментна плоча 0895459185     Фундаментът е един от най-важните етапи при строежа на всяка една къща, било то монолитна или сглобяема. Предимствата при сглобяемите къщи е, че цената за изграждане на фундамента е значително по-ниска, поради лекотата на постройката.
     Фундаментът е основата на сградата и при правилно и качествено изпълнение сигурността на сградата е гарантирана. За сглобяемите къщи най-често се изгражда ивичен фундамент. Дълбочината на копаене е около 60см, надземната част е около 50см, а широчината на ивиците са около 30-40см. След изкопаване на ивиците се изгражда ел. и ВиК захранването, което е на точно определено място, определено по проект. След това се монтира кофраж, полага се армировка, насип с чакъл, финишна армировка, най-накрая се залива с бетон. Задължително фундаментът трябва да е идеално нивелиран.
     Ние от "Строителен Лидер-Варна" предлагаме на нашите клиенти изготвяне на фундамента, като спазим всички изисквания за здравина и стабилност на цялата сграда.